06-42097676 info@beadiamond.nl

Trainingen

Leer hoe je jouw presentaties naar een hoger niveau brengt Vertel me meerBekijk agenda

Over de trainingen

Wil jij meer succes en groeien op het persoonlijke èn zakelijke vlak? Dan is beter communiceren en presenteren een eerste stap om dit te bereiken. Wij trainen TEDx sprekers, ondernemers, managers en organisaties zowel in het bedrijfsleven als bij de overheid.

Kennismaken met onze manier van werken?

Schrijf je dan hier in voor de Workshop Leer Beter Presenteren.

In deze workshop leer je een aantal basisprincipes van de training: Leer Beter Presenteren: Speak Like TED.

Je ontdekt jouw vertrekpunt als het gaat om presenteren en leert met handige tips en tools direct je Impact te vergroten.

“Bea is misschien wel de meest getalenteerde sprekerscoach van Nederland. Ze volgt heel nauwgezet een kraakheldere methode waarmee ze haar deelnemers tot ongekende hoogte krijgt.

Het aller leukste vind ik dat Bea liefdevol en tegelijkertijd super genadeloos kan zijn. De training van Bea is een echte aanrader!”

David de Kock
Oprichter 365 dagen Succesvol

Workshop: Leer Beter Presenteren

Presenteren is iets wat je absoluut kunt leren.

Stel je eens voor wat je kunt bereiken als je overtuigend en inspirerend zou kunnen presenteren? Nieuwe klanten, een nieuwe opdracht, een felbegeerde baan, mensen die jouw boodschap in de praktijk brengen, het draagvlak voor verbetering in je organisatie vergroten. Kennismaken en het belang ontdekken van beter presenteren?

Schrijf je dan hier in voor deze workshop.

Speak Like TED

TED presentaties als uitgangspunt.

De presentaties die op de TED conferenties (Technology, Entertainment, Design) worden gegeven gaan de hele wereld over. En terecht, want deze zijn inspirerend, overtuigend, vaak gedenkwaardig. De missie van TED is dan ook om goede ideeën te verspreiden.

In deze training leer je de geheimen van  inspirerende presentaties te vertalen naar een presentatiestijl die past bij jóuw persoonlijkheid. Zodat jouw presentatievaardigheden naar een hoger plan getild worden, ongeacht of je een beginnend of een ervaren spreker bent.

Meer weten over deze training? Klik dan hier

Ontvang 10 tips voor een geweldige presentatie

Wil jij inspireren en jouw presentatievaardigheden naar een hoger niveau brengen?
Meld je dan aan en ontvang direct de 10 tips voor een geweldige presentatie!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Door je informatie in te dienen, ga je ermee akkoord deze naar Be a Diamond te sturen, die deze zal verwerken en gebruiken volgens hun privacyverklaring.

Share This